Dragi studenți,

Sunteți invitați la Săptămâna Erasmus 2024!

Deoarece în martie are loc selecția pentru mobilitățile Erasmus+ în cadrul partenerilor Alianței CIVIS, iar în luna aprilie are loc selecția pentru mobilitățile Erasmus+ în toată rețeaua de parteneri, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării îi invită pe studenții interesați de aceste oportunități să participe la o serie de sesiuni de informare.

Programul este după cum urmează:

  • Joi, 21 martie 2024, 16.00-17.00 – sesiune online de informare cu participarea unui reprezentant al Biroului Erasmus+ din cadrul UB
  • Joi, 21 martie 2024, 17.00-18.00 – sesiune online de informare, Q&A și experience sharing cu studenții Erasmus+ incoming și outgoing
  • Vineri, 22 martie 2024, 17.00-18.00 – sesiune offline de informare, Q&A și experience sharing cu studenții Erasmus+ incoming și outgoing

În prima sesiune de informare, la care va participa și un reprezentant al Biroului Erasmus+ din cadrul Universității din București, accentul va fi pus pe informații administrative și informații legate de procesul de selecție/plecare în mobilitate.

În următoarele 2 sesiuni, dintre care una online și una offline, accentul va fi pus pe experiențele Erasmus din timpul mobilităților și sunt invitați să vă povestească studenți FJSC care au fost în mobilitate, studenți FJSC care sunt în mobilitate și studenți străini care sunt în mobilitate Erasmus la FJSC. Veți putea pune întrebări despre ce se studiază, cere recomandări privind planurile de studiu și discuta despre viața în mobilitate.

Vă invităm pe cei interesați să intrați pe grupul de Facebook Outgoing Erasmus@FJSC-UB, unde vom comunica atât linkul de Google Meet pe care îl vom folosi, cât și la ce sală va avea loc activitatea.

Pentru întrebări puteți lua legătura cu lect. dr. Anca Anton (anca.anton@fjsc.ro), responsabilul Erasmus+ la nivel de facultate.