AdVenture și Graduation Competition

La nivel internațional, FJSC instituție parteneră în Edcom (The European Institute for Commercial Communications Education) – ramura educațională EACA din 2009, conf. univ. dr. Mădălina Moraru fiind membră în conducerea asociației și în Research Committee. 

De 12 ani studenții FJSC înscriși la secția de Publicitate participă la concursurile internaționale, precum AdVenture și Thesis Competion obținând rezultate remarcabile la nivel european. Aproape de fiecare dată studenții s-au calificat în primele 10 echipe din Europa prin pregătirea campaniei  pentru un client global (2020-Coca-Cola, 2021-Peroni Nastro Azzuro) sau pentru o asociație de tip ONG. În 2009, 2012, 2013, 2014 au ieșit pe locurile 2 și 3 în mod frecvent. De exemplu, în 2012 echipa Me Gusta formată din Alina Voinea, Răzvan Nepoțelu, Andrei Gândac și Alexandru Drăcea a urcat podiumul la Lisabona în urma eforturilor competitive https://www.eaca-inspire.eu/students/ad-venture/previous-editions/winners-2012/ .În 2014, 2 echipe au intrat în top 10 AdVenture-Jell-Oh , So I become (locul 4) și Fruitties, Young and Amazing –locul 6. http://www.eaca-inspire.eu/students/ad-venture/previous-editions/winners-2014/

În 2016, 2 dintre cele 4 echipe FJSC participante la AdVenture Student Competition, organizat de Edcom-European Institute for Commercial Communication Education, se află în top 10 între echipele europene. Echipele se numesc #102420 (Tiberiu Coman, Roxana Cozaru, Andreea Călărașu și Karla Georgescu-locul 3) și Verdigris (Alexandra Mirgheș, Raluca Toma, Luca Costea și Andrei Josan).

În anul 2017, performanța unei echipe (Kankers-Ana Stan, Iulia Boloca, Ioana Teodoroiu și Sabina Șerban de la FJSC a fost semnalată și în presa de specialitate, în revista IQads, în articolul:’’Buffering society’’-campanie de studente câștigătoare.  https://www.iqads.ro/articol/39323/buffering-society-campania-cu-care-patru-studente-romance-au-participat-la 

În 2020, echipa Pink alcătuită din Flavius Țăran, Alexandra Chițu, Silvia Voicu și Ana Sandu a primit mențiune în cadrul acestei competiții. În intervalul 2015-2018 au participat la Thesis Competition următorii studenți care au obținut și mențiune:  Bîea Patricia, Andreea Laura Rădoi, Oana Samoilă, Claudia Ignat, Raluca Ţurcănaşu, Iulia Novac.