Alegeri studențești

Votul se realizează, prin intermediul platformei Helios Voting. Votul se va putea realiza exclusiv pe adresele instituționale, cu terminația @fjsc.ro, așadar vă rugăm să vă asigurați că acestea sunt activate și funcționale.
Pentru campania electorala a studenților FJSC din anul 2022, studenții își pot afișa materialele de campanie pe geamul balconului din laterala dreapta a liftului de la etajul 6 și pe celălalt hol pe peretele dintre sălile 615 și 613.
Este interzisă afișarea în orice alt spațiu și este permisă afișarea doar prin lipirea cu scotch, nu cu alte materiale adezive care pot deteriora suprafața suport. De asemenea, studenții candidați pot împărți flyere/pliante celorlalți studenți în perioada de campanie. 

Precizăm faptul că nu sunt permise mai mult de două afișe per candidat.
Campania electorală este permisă prin mijloace grafice online (poze, clipuri video etc.) pe toate grupurile online existente pe rețelele de socializare ale studenților alegători și ale facultății.
Comisia Electorala a decis ca orice mesaje tendențioase și nefondate impotriva candidatilor sa fie sterse de pe grupurile FJSC, fiind considerate elemente de anticampanie, anticampania fiind interzisa prin metodologia alegerilor.
Mesajele de pe grupurile online FJSC intra sub incidenta regulilor si regulamentelor in vigoare atat ale facultatii cat si ale alegerilor. Va rugam sa permitem o desfasurare fair-play a alegerilor din acest an.

Rezultate alegeri reprezentant Masterat 2022-2023 (sesiunea a III-a)

În documentul atașat găsiți rezultatele primului tur al alegerilor studențești (sesiunea...
Mai multe

Noi alegeri pentru reprezentanții de la Masterat 2022-2023, turul I

Astăzi, 3.12.2022, se desfășoară primul tur al alegerilor studențești (sesiunea...
Mai multe

Candidaturile pentru reprezentanții programelor de masterat 2022-2023

Sub această listă găsiți și fișierele cu scrisorile de intenție...
Mai multe
1 2 3 4

Metodologia FJSC pentru alegerile studentești – octombrie 2022

REGULAMENT de alegere a reprezentantilor studentilor in structurile de conducere_septembrie-2021