Rezultate selecție FJSC-UB pentru mobilități de studii ERASMUS+ în anul universitar 2023-2024

ACTUALIZARE 25.04.2023

Contestații

Conform calendarului selecției, contestațiile au putut fi depuse joi, 13.04.2023, urmând să fie soluționate luni, 24.04.2023.

Contestații depuse: 1

Rezultatul contestației poate fi consultat AICI.

Rezultate finale

Lista finală a studenților ce figurează drept titulari și rezerve poate fi consultată AICI. Studenții vor fi contactați via e-mail de reprezentanți ai Biroului Erasmus+ UB pentru următoarele etape.

ANUNȚ INIȚIAL

În urma interviurilor de selecție (pentru mobilitățile Erasmus+ 2023-2024 la nivel de facultate) ce au avut loc marți, 11.04.2023 au fost selectați 18 studenți de la diferite specializări ale FJSC și 3 studenți ce urmează programul de dublă diplomă în cadrul masteratului francofon. 17 dintre cei 21 de studenți selectați în această etapă au ocupat prima lor opțiune. Lista rezultatelor la data de 12.04.2023 poate fi consultată AICI.

Toți studenții sunt rugați să parcurgă cu atenție următoarele mențiuni, indiferent dacă sunt trecuți în tabel ca titulari sau rezerve:

  • Lista de față este una provizorie, ce va fi influențată de:
    • selecția Erasmus+CIVIS desfășurată centralizat la nivel de universitate – vom avea o listă actualizată după 5 mai 2023, când vor fi anunțate rezultatele și studenții care s-au înscris și au fost selectați atât la nivel de facultate, cât și la nivel de universitate vor trebui să facă o unică opțiune, deci se vor retrage de pe o listă.
    • posibile redistribuiri ale locurilor neocupate de unele facultăți în această rundă de selecții către facultăți care au rezerve – vom avea o situație actualizată după 26 aprilie 2023, când se termină această rundă de selecții.
  • Studenții care au fost selectați drept titulari și sunt siguri că vor să meargă în această mobilitate fără a mai aplica pentru selecția Erasmus+CIVIS sunt rugați să confirme acest lucru până la data de 13.04.2023, ora 20.00, prin completarea acestui FORMULAR.
  • Studenții care au fost selectați drept titulari și vor să aplice pentru mobilitate Erasmus+CIVIS nu este nevoie să confirme nimic acum, dar sunt rugați ca după afișarea rezultatelor selecției centralizate să confirme de urgență care este opțiunea lor folosind acest FORMULAR.
  • Studenții care figurează în acest moment drept rezerve pot deveni titulari în urma retragerilor și alocării unor locuri de rezervă. Ambele situații sunt probabile. De asemenea, în urma retragerilor, pot să apară noi opțiuni disponibile (în special pentru cei care figurează fără opțiuni disponibile). Studenții aflați în situația de a trece pe un loc de titular vor fi contactați în luna mai 2023 de un reprezentant al Biroului Erasmus+ UB și/sau de responsabilul Erasmus+ pe facultate.
  • Studenții care figurează în acest moment drept rezerve sunt încurajați să aplice și pentru selecția Erasmus+CIVIS.
  • Studenții care doresc să depună contestație pot face acest lucru până la data de 13.04.2023, ora 20.00, prin completarea acestui FORMULAR. Contestația poate viza doar un aspect de procedură sau echivalentul probelor scrise (notă cunoștințe de limbă străină, media școlară, notă dosar), nu și echivalentul probei orale (interviul).