Săptămâna 27-31 martie va fi Săptămâna ERASMUS

Luni, 27 martie, are loc lansarea selecțiilor pentru mobilități studențești Erasmus+ și Erasmus+CIVIS în anul universitar 2023-2024, iar pe parcursul săptămânii veți putea participa la o serie de activități menite să vă sprijine în demersul de înscriere. Iată programul de activități, cu următoarele detalii:
·        Marți și joi sesiunile sunt online și sunt identice din punctul de vedere al conținutului, dar sunt planificate 2 sesiuni astfel încât să puteți participa cât mai mulți fără a lipsi de la vreun curs. Nu este nevoie să participați la amândouă, alegeți una. În aceste două sesiuni accentul va fi pus pe informații administrative și informații legate de procesul de selecție/plecare în mobilitate.
·        Prima activitate de vineri se desfășoară fizic, dar vom avea și o componentă online încât să ni se poată alătura și studenți care sunt acum în mobilitate. Accentul va fi pus pe experiențele Erasmus din timpul mobilităților și sunt invitați să vă povestească: studenți FJSC care au fost în mobilitate, studenți FJSC care sunt în mobilitate, studenți străini care sunt în mobilitate Erasmus la FJSC și profesori FJSC care au fost în mobilități Erasmus de predare.
·        A doua activitate de vineri are un caracter informal și scopul ei este să vă permită să interacționați cu foștii studenți Erasmus, să vedeți cine mai este interesat/ă să plece și să vă sfătuiți (poate aplicați împreună, se pleacă adesea în 2), să discutați cu responsabilul Erasmus la nivel de facultate, lect. dr. Anca Anton, despre orice aspect vă interesează legat de mobilități, să petrecem câteva ore împreună desfășurând alături de ASC câteva activități menite să crească o comunitate Erasmus în cadrul FJSC!

Vă invităm pe cei interesați să intrați pe grupul de Facebook Outgoing Erasmus@FJSC-UB, unde vom comunica și linkurile de Google Meet pe care le vom folosi.

Vă invităm să luați în considerare o mobilitate Erasmus+, anul acesta estimăm că pot pleca aproximativ 30-35 de studenți de la FJSC, așa că locuri sunt, trebuie doar să vă decideți să aplicați!