Media și comunicarea în era digitală

Ambasada Italiei la București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București și Diverta Online vă invită vineri, 31 martie, ora 14:00 la conferința susținută de jurnalistul italian Mario Calabresi cu titlul: Media și comunicarea în era digitală. Transformarea modernă a jurnalismului.

Evenimentul va avea loc în sediul din Complex Leu, etaj 6, sala 612. Dezbaterea va avea loc în limba engleză. Conferința începe la ora 14.30, iar intrarea în sală se va face între orele 14:00 și 14.30.

Mario Calabresi este un jurnalist şi scriitor italian, CEO şi co-fondator al agenției de producție a podcasturilor, Chora. A condus cotidianul La Stampa. A lucrat pentru agenția italiană de presă ANSA şi a fost redactor-şef La Republica. A lucrat împreună cu Google pentru a crea Digital News Initiative, organizația europeană ce susține şi finanțează jurnalismul de calitate.

Moderator: conf. univ. dr. Antonio Momoc, decan FJSC.

Pentru înscrieri la eveniment vă rugăm să folosiți formularul: Înscriere eveniment – Serile FJSC – Conferință despre media și comunicare în era digitală (google.com)