Alina Greavu – “ALUZIVA”, Teodora Ghenciu și Alexandra Sandu, invitate la Serile FJSC

29 mai 2023 @ 16:00 - 18:00
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Alina Greavu (Aluziva), Teodora Ghenciu și Alexandra Sandu sunt invitatele lui Antonio Momoc la “Serile FJSC”. Evenimentul va avea loc luni, 29 mai 2023, de la ora 16:00.

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării organizează a 4-a ediție a evenimentului “Serile FJSC” din anul academic 2022-2023. Evenimentul va avea loc în sediul din Complex Leu (bd. Iuliu Maniu 1-3), etaj 6, sala 612.

Invitatele vor dezbate împreună cu studenții FJSC despre cât de relevantă mai este televiziunea pentru publicul tânăr și despre cum afectează jurnalismul și comunicarea trecerea “De la televiziune la online. De la jurnalist la creator de conținut online.” 

Alina Greavu, cunoscută sub pseudonimul ,,Aluziva”, fostă jurnalistă de televiziune, absolventă de FJSC, a fost prezentatoare TV și reporter la Digi24 Constanța, PR Manager, Social media manager, Story Producer. În prezent, Alina este creator de conținut axat pe educație și activism social. 

Teodora Ghenciu a fost jurnalistă de televiziune 13 ani, timp în care a lucrat la știri la Pro Tv si Digi24. Devine preocupată de conceptul de sustenabilitate în timp ce lucra la Digi24 și filma un reportaj despre risipa alimentară. Alte subiecte de interes pentru Teodora: poluarea aerului, educația ecologică, dezvoltarea haotică a orașelor. A dezvoltat o platformă dedicată sustenabilității, eEco.ro, unde adună soluții care să îi ajute pe oameni să ducă o viață mai ecologică, iar  mediul de business sa devină mai responsabil.

Alexandra Sandu a fost prezentatoare la Prima TV și a lucrat 12 ani în televiziune. A prezentat rubrica vremea și a fost gazda jurnalului de știri ,,Focus din Inima României.” În prezent este PR la o agenție de comunicare.

Detalii

Dată:
29 mai 2023
Oră:
16:00 - 18:00
Eveniment Category:

Organizator

FJSC
Telefon:
021 318 1555
Email:
secretariat@fjsc.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

FJSC, COmplex LEU, etaj 6, sala 612
B-dul Iuliu Maniu 1-3
București, București 061071 România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare