Proiect FJSC – École publique de Journalisme de Tours

Un grup de studenți și profesori de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) participă în aceste zile la un proiect cu studenți și profesori de la École publique de Journalisme de Tours (EPJT), care se află la București pentru realizarea unui număr special al revistei lor ce va fi publicat pe https://magazin.epjt.fr. Pentru 5 zile ei lucrează împreună în redacția pusă la dispoziție de agenția de presă Rador Radio România pe temele „Tânăr în România” și „Refugiații ucraineni în România”.

La proiect sunt prezenți din partea École publique de Journalisme de Tours profesorii Laurent Bigot (directorul EPJT), Aurélia Braud (responsabilă pentru specializarea audiovizual al EPJT), Laure Colmant (redactor-șef al sitului EPJT) și studenții Laura Blairet, Zeïneb Hannachi, Aya El Amri, Maylis Ygrand, Mathilde Lafargue (Master, Anul II).

Din partea FJSC sunt implicați în proiect lect. dr. Camelia Cușnir, Dr. Carmen Ionescu (manager al Rador Radio România), lect. dr. Bogdan Oprea și studenții Ana-Maria Domenic, Ștefania Diță, Beatrice Ghidarcă (Licență Jurnalism, Anul I), Răzvan Stroie, Andra Zoican (Licență, Anul III) și Mădălina Șerban (Master MDS, Anul I).