Au început înscrierile pentru cursul facultativ Mobile/Social Media Journalism

S-au deschis înscrierile pentru cursul facultativ „Mobile/Social Media Journalism”, care oferă studenților oportunitatea de a se familiariza cu noțiunile de bază ale practicii jurnalismului cu telefonul mobil. Cursul este coordonat de Asist. Univ. Dr. Gheorghe Anghel și este dedicat studenților din anii II – licență şi I – master, indiferent de specializare sau formă de învățământ.

Cei care doresc, se pot înscrie completând formularul: https://forms.gle/Nyxa6fRKSWA8xa2p6

Studenții vor învăța noțiunile fundamentale de fotografiere și filmare cu ajutorul telefonului mobil, vor învăța să editeze și să monteze cu ajutorul device-urilor mobile, astfel încât să producă materiale atât pentru media tradițională, cât și pentru Social Media.

La finalul cursului vor avea cunoștințele necesare să își construiască un brand pe Social Media în scop profesional, dar și să realizeze materiale pentru presa scrisă și audio-video, precum și pentru rețelele de socializare.

Cursul aduce un număr suplimentar de credite și va fi adăugat în plus în foaia matricolă. Un student poate alege mai multe cursuri facultative puse la dispoziție de facultățile din cadrul Universității din București.