Studenții își pot începe campania electorală

Pentru campania electorala a studenților FJSC din anul 2023, studenții își pot afișa materialele de campanie pe geamul balconului din laterala dreapta a liftului de la etajul 6 și pe celălalt hol pe stâlpul dintre sălile 615 și 613.

Este interzisă afișarea în orice alt spațiu și este permisă afișarea doar prin lipirea cu scotch, nu cu alte materiale adezive care pot deteriora suprafața suport. De asemenea, studenții candidați pot împărți flyere/pliante celorlalți studenți în perioada de campanie.

Precizăm faptul că nu sunt permise mai mult de două afișe per candidat.
Campania electorală este permisă prin mijloace grafice online (poze, clipuri video etc.) pe toate grupurile online existente pe rețelele de socializare ale studenților alegători și ale facultății.

Comisia Electorală a decis ca orice mesaje tendențioase și nefondate împotriva candidaților să fie șterse de pe grupurile FJSC, fiind considerate elemente de anticampanie, anticampania fiind interzisă prin metodologia alegerilor.

Mesajele de pe grupurile online FJSC intră sub incidența regulilor și regulamentelor în vigoare atât ale facultății cât și ale alegerilor. Vă rugăm să permitem o desfășurare fair-play a alegerilor din acest an.

Votul se va realiza prin intermediul platformei Helios Voting. Votul se va putea realiza exclusiv pe adresele instituționale, cu terminația @fjsc.ro, așadar vă rugăm să vă asigurați că acestea sunt activate și funcționale.

Scrisorile de intenție ale tuturor candidaților din acest an le puteți vizualiza accesând link-ul de mai jos.

Scrisori de intenție candidați