20-21 mai 2023 – Zilele porților deschise la FJSC

În perioada 20-21 mai 2023, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București își deschide porțile viitorilor studenți și le propune acestora, dar și tuturor celor interesați de oferta educațională a facultății, o serie de activități didactice și evenimente cu participare liberă.

Astfel, toți cei interesați de admiterea la cele trei specializări –  Jurnalism, Publicitate sau Comunicare și Relații Publice – pot experimenta, timp de două zile, emoțiile și energia vieții de student la FJSC. Programul de vizitare va fi între orele 9-16.

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universității din București este prima facultate de jurnalism înființată după 1989, fiind recunoscută pe plan naţional şi internaţional drept un spaţiu al formării profesionale pentru domeniul ştiinţe ale comunicării, la cele mai înalte standarde.

Cadrele didactice de predare și cercetare sunt profesori membri titulari ai departamentelor facultății: Departamentul de Jurnalism, Departamentul de Antropologie Culturală și Comunicare, Departamentul Învățământ la Distanță – ID și Școala Doctorală pentru Domeniul Științe ale Comunicării.